keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Naks, Naks!


Koe viikko takana ja suuri huokaus!!
Sunnuntaina käytiin mätsärissä katsomassa kuinka kehässä käyttäydytään ja muuten vaan tutustumaan suureen koira ja ihmis määrään. Ziton kaveri cockerspanieli Otto osallistui pentuihin ja tuloksena SIN PEN . Kuitenkin haettiin vain kokemusta :)) Kunhan ikää Zitollekin tulee, niin näyttelykehät odottaa(menestystä?! ei ehkä niinkään).

Kehien laidalla oli pesäpallokenttä ja kenttä täynnä golf-palloja , joita Zito jahtasi innolla. Tulihan sitä sitten harjoteltua väkijoukon keskellä eri käskyjä joita ollaan harjoiteltu. Ja suurella ihmetyksellä poika jaksoi keskittyä minuun eikä koirakamuihin.

Lopuksi hieman ennen lähtöä ostettiin naksutin ja nyt ollaan poikaa ehdollistettu  ja paljon. Kun en oikein tiedä et koska koira varmasti tajuaa, että naksahdus tarkoittaa namua??! Jos joku osaa auttaa niin kiitoksia vaan!! :))

Naksutin tuli siis ostettua ja kuten otsikosta näkyy sitä on käytetty ja paljon. En tiedä onko oikeaoppista tai jotain, mutta tässä vaan yritetään jotain naksutella.

 Eilen  Zito kävi Emmin kanssa Kahtoinlammella riehumassa ja oli törmännyt cockeriin. Zito luuli sitä aluksi Otoksi ja lähti kauheata vauhtia juoksemaan, mutta kun Zitoa kutsu se tuli takaisin. Hieman lähempänä koiruudet saivat hieman leikki, kun toinen koira oli terve eikä sillä ollu muutakaan "ongelmaa".

Ja lopuksi, Minkälaista harjaa olette koikkerin omistajat koirillanne käyttäneet??
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti