perjantai 19. marraskuuta 2010

Pentukoulu,koikkeriagi ja paljon muuta...


Siirretty vanhasta blogista:
Taas on todella paljon kerrottavaa, kun kokeisiin luku on verottanut omaa vapaa-aikaa. Nyt on kokeet takana ja  kahden viikon TET-jakso edessä! Alotetaan viime viikon lauantaista. Lauantaina oli taas pentukoulu. Olimme jo hyvissä ajoin koulutushallilla ja niin oli myös Zitolle mieluinen hovawart  Lotta (voin hyvinkin muistaa nimen ihan väärin). Pentuset leikkivät mieluusti yhdessä ja siinä menikin aika mukavasti odotellessa. Itse pentukoulu meni taas hyvin. Harjoiteltiin taas istumista, maahan menoo ja sit perusasentoo. Tyhmänä menin kotona opettamaan Ziton kiertämään jalkojen takaa sivulle, vaikka tiesin sen olevan vanhan aikanen tapa. Nyt harjoitellaan suoraan sivulle tulemista käskysanalla "viereen". Ziton jo hahmottanut hyvin käskyn, mutta välillä sekoittaa sivulle käskyyn. Perusasennon jälkeen harjoiteltiin tassua ja kurrea/pupua. Hienosti Zito teki, vaikkakin osasi jo ennestään. Lopuksi oli paikalla oloa ja hienosti malttoi TAAS . Zitolle paikalla olo tuntuu olevan kaikista helpoin ja niin upeasti, istualteen ja maassa. Seisomisesta paikalla oloa ei olla harjoiteltu, mutta pitäisi varmaan. Kotiin mentiin  bussilla ja hienosti meni matka. Nukkui lattialla, kun väsy iski jo bussia odotellessa.
Sunnuntaina olikin sitten koikkeriagi. Katselemaan vaan mentiin ja tavattiin taas Remus-isukki. Hienosti tuli toimeen keskenään. Vaikka Zito ärsytti isäänsä niin silti hienosti Remus liiteli radalla!! Kamalaan Ziton mielestä oli kamala punainen fleecehaalari. Hallissa oli sen verta kylmä, että vaatetus oli tarpeen. Ziton mielestä se oli aivan liian nolo. Ennen haalarin pukemista Zito oli iloinen ja utelias kaikelle. Heti kun haalari laitettiin niin piti mennä jalkojen alle piiloon XD!! Vierailu jäi lyhyeksi, mutta kunhan Zito tuosta kasvaa niin päästään mekin itse koulutukseen mukaan :)  Suoraan hallilta oli meno mummulaan isänpäivälounaalle :) Ruoka oli hyvää ja Zito nautti seurasta ja varsinkin rapsutuksista. Ja pakkohan meidän oli vähä taitoja näytellä ja viihdytettiin erilaisilla tempuilla; ylävitosesta noutamiseen. Kamalasti Zito nautti yleisön viihdyttämisestä!! Seuraavan päivän olinkin Ziton kanssa kotona kuumeen kourissa, mutta jo tiistaina Zito jäi taas yksin kotiin.
Pentunäyttelyt lähestyvät kovaa vauhtia, ja näyttelyitä varten ollaan ahkerasti harjoiteltu, niin kehässä käyttäytymistä, kuin kevythäkiin totuttelua. Sunnuntaina olisi sitten tarkoitus mennä tesmaileen Ziton ja omia taitoja Tuulokses järjestettävään mätsäriin. Toivottavasti menee hyvin :) Kasvusta vielä lopuksi. Painoa on nyt 7,6kg ja säkää joku 35cm. Kun alkaa poika näyttämään koikkerilta niin on alkanut miettimään minkä kokoiseksi Ziton sitten jää!? Suhteellisen pienet vanhemmat(suunnilleen 38cm ja 39cm), joten ei varmaan mitään jumboa. Zito on nyt vajaa 5kk , että osaisiko kukaan heittää mitään arviota paljon vielä koikkerit kasvaa tuosta iästä. Tietenkin se on todella yksilöllistä, mutta jotain keskimääräisiä tietoja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti