torstai 25. marraskuuta 2010

Tuuloksen mätsäri


Siirretty vanhasta blogista:

Sunnuntaina lähdettiin heti aamusta kohti Tuulosta. Matkan varrelta napattiin Otto cockeri omistajineen mukaan. Aluksi pojat riehuivat hirveästi takakontissa, mutta rauhottuivat onneksi jo ennen puolta matkaa. Paikan päällä oltiin hyvissä ajoin ennen ruuhkaa. Mätsäri järjestettiin kauppakeskuksen parkkihallissa ja siellä oli mukavan lämmin. Huono puoli oli valaistus, jonka takia kuvaaminen oli lähes tulkoon mahdotonta. Ennen pentukehän alkua harjoiteltiin vielä seisomista ja ravaamista. Seisominen onnistui loistavasti, mutta ravaaminen ei niinkään. Kehän laidalta löydettiin myös toinen koikkeri Sisi. Pentuset tulivat todella hyvin toimeen ja pistivät leikin heti pystyyn :)  Sisi oli 8kk ja pienempi kuin Zito :P Ziton säkä ei siis ole muuttunut vieläkää 35cm  mihinkään, niimpä arveltiin Sisin olevan n. 33cm. Sovittiin, että pentuset pääsisivät uudestaan peuhaamaa ja oikein kunnolla. Itse  kehässä meni kaikin puolin hyvin. Zito ravasi nätisti ,seisoi kauniisti ja paikallaan ja antoi käsitellä eli antoi katsoa purennan, jeess!! Pöytä kuitenkin tuotti vaikeuksia, koska se keikahti kun laitoin Zito siihen. Ennen Zito ei ole pelännyt pöytää, mutta tästä tapaturmasta Zito sai sellaisen pöytäkammon VARMASTI!! Mitään ei onnekis sattunut ja Zitokin rauhottui äkkiä. Ravaaminen onnistui siis hienosti, vaikka vähän aluksi epäilinkin. Tuloksena punainen nauha. Mätsäreissä nauhat ei paljoa merkitse, mutta parempi punainen on kuin sininen!! Punaisten kehässä ei päästy enää pidemmälle, mutta ei se mitään ! Kehien välissä Zito nukkui uudessa kevythäkissään johon on jo tottunut hyvin.
Lauantaina on taas pentukoulu ja heti suoraan pentukoulusta rynnätään junaan. Tarkoituksena on mennä lauantaina Remus-isukille ja Ellulle yöksi...onhan sitä jo tässä odotettu :)) Sunnuntaina mennäänkin yhdessä Hesan messukeskukseen pentunäyttelyyn, jossa Ziton pitäisi esiintyä. Toivottavasti poika osaa käyttäytyä ja toivottavasti en jännitä liikaa kehään menoa, ettei Zito mene aivan lukkoon.
Lopuksi  vielä kysymys!!? Kun viikonloppuna on Best In pentushow  Hesan messuksekuksessa, lemmikkkimessujen yhteydessä ja sunnuntaina on koikkereiden kehä. Näytti siltä, että ilmottautuneita oli kolme; Zito, Masi(Ziton veli) ja ?. Eli tietääkö kukaan kuka tuo kolmas mahtaisi olla   :) Olen yrittänyt netin saloista etsiä, mutta ilman tulosta :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti