torstai 23. joulukuuta 2010

Hyvöö Joulua!


Siirretty vanhasta blogista:

Viime päivityksestä on vierähtänyt aivan liian kauan. Syynä on ollut tietokoneen ylisuojeleva palomuuri, nimittäin se estää vuodatuksessa käymisen ja kirjoittamisen. Kamalasti on tapahtunut, eikä kaikkea edes enää muista. Viime viikolla oli pentukoulun viimeinen kerta. HIenosti meni, niinkuin jokainen kerta ! Olen todella tyytyväinen  kurssiin, vaikka käskyt joita kurssilla harjoiteltiin olivat todella helppoja ja yksinkertaisia ainakin Zitolle. Kuitenkin täydellistä treeniä keskittyä minuun eikä vieressä riehuviin koiriin :P Nyt meille tuleekin pieni tauko ryhmässä treenaamiseen. Helmikuussa alkaakin sitten pentutoko, jota odotetaan innolla. Tiedän, että Zitokin odottaisi jos vaan tietäisi. Zito rakastaa aivojensa käyttämistä ja yhdessä työskentelystä toodella paljon.
Zitossa alkaa näkyä uhmaiän merkkejä. Iltaisin joitakin ihmisia ja koiria pitää haukku-ulvoa. Lisäksi Zito on kadottanut korvansa johonkin joka lenkillä.  Toivottavasti osaa olla kunnolla, kun Remus ja Ellu tulevat tammikuun alussa yökyläilemään kahdeksi yöksi. Samalla olisi tarkoitus käydä tarkastamassa  Best-In -areena Lempäälästä. 
Ziton syömiminen tuottaa huolta. Zito saa nykyään ruuan kaksi kertaa päivässä ja se sisältää: turvotettuja napuja, naudanlihaa, kananmunaa(kerran viikossa) ja silloin tällöin rypsiöljyä tai piimää. Kun ruokaa alkaa tekemään Zito hyörii innoissaan jaloissa ja hänhä heiluu hulluna, mutta kun Ziton pyytää istumaan poika menee aivan levottomaksi ja muuttuu varautuneeksi. Kyllä se syö, mutta jättää kamalasti.
                                                                                                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti