torstai 2. joulukuuta 2010

Pentunäyttely ja yökyläilyä


                                                                         

Siirretty vanhasta blogista:

Lauantaina oltiinkin Ellulla ja Remus-isukilla yötä <3! Hienosti isä   ja poika tulivat toimeen, vaikka vähän Remuksen piti isotella ja Ziton näykkiä. Zito ei ollut oikein edukseen, koska nukkui melkein koko ajan. Väsyttävä päivä kuitenkin takana, pentukoulu ja junamatka. Vähän Zito jaksoi näyttää temppujansa , mutta laiskasti!  Illalla päätettiin, että herätään seitsemältä ja viedään koirat ulos. No kello soitti, mutta Zito-poika ei edes kylkeä suostunut kääntämään. 8.30 oli pakko Zito repiä ylös, että ehdittiin vielä ulos ennen messariin lähtöä. Aamulla ehdittiin käydä lenkillä koirien kanssa ja pojat saivat olla vapaana. Ihanasti paisto aurinko. Itsellä kameraa ei ollut mukana, mutta Ellu sai  napattua hienoja kuvia. Kuvia löytyy täältä . Messarissa oltiin jo ennen  kahtatoista. Kehään menoon oli vielä pitkä aika, joten kierreltiin ja tavattiin ihmisiä ja koiria. Samalla tavattiin kaksi muuta kehään menevää koikkeria. Manusia's Axel-Lobke "Jone" tavattiin ensin. Jone oli 6kk ja niin paljon kehittyneempi kuin Zito. Zito oli kamala rääpäle Jonen vierellä :P ! Toinen koikkeri oli Ziton veli Cavalriina's Zeus Zapatero "Masi". Veljekset eivät tainneet enää muistaa toisiaan, koska pojat eivät oikeen tulleet juttuun. Itse kehässä meni ihan ok.  Zito seisoi nätisti, mutta ravaaminen kaatui maton ihaniin hajuihin ja minun osaamattomuuteeni. Kivasti Zito antoi katsoa hampaat ja muutenkin koskee.  Lopulta tulokseksi jäi PEK2. Arvostelu oli hyvä ja olin todella tyytyväinen siihen :D
"Sievä urospentu. Ilmeikäs pää, hyvät korvat. Eturinta saisi olla voimakkaampi. Avoimet melko tasapainoiset kulmaukset. Kääntääetukäpälät ulospäin. Lupaava karvanlaatu. Esitetään edukseen".
                                                                                                                    Poika ja Isä
Lenkkeilystä vielä sen verran, että maanataina oltiin Sisi-koikkerin luona takapihalla riehumassa. Kovasti jaksoivat pentuset. Eilen lähdettiin Oton kanssa vuorostaan lenkille. Zitolla ei ole enää paljoa kirittävää korkeudessa :) Huomattiin myös, että Zito on jo nopeampi kuin Otto. Illalla kun Zito palautui riehumislenkistä takan ääressä sain aikaseksi ilmottautua  koikkeriyhdistyksen järjestämiin agikisoihin 23.1. talkootyöläiseksi :)
                                                                          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti