maanantai 24. tammikuuta 2011

Ostoksia ja agia


Siirretty vanhasta blogista:

Keskiviikkona ostokset Antassusta saapuivat. Päätin heti kokeilla manttelia, koska olin murehtinut sen sopivuutta. Mietin tilaanko koon 40 vai 45 ! Päätin sitten tilata koon 40 ja se oli hieman iso. Hyvä niin, koska luulin manttelin olevan pieni jo nyt. Zito ei kuitenkaan ollut niinkään innossaan manttelista. Kuitenkin rentoutui kun pääsi ulos juoksemaan. 

Namipalapussi on todella suloinen. Suloisuuden lisäksi se on myös käytännöllinen. Se on iso ja tukeva ja sen sa todella helposti kiinni melkein mihin vaan.  Ennen limaiset namupalat kulkivat taskussa ja koko tasku haisi kamalalta tämän jälkeen ja nyt palkkaaminen on paljon helpompaa kun ei tarvitse etsiä muovipussin suuta jostain taskun pohjalta mytyssä. 
Ollaan nyt treenattu aika paljon näyttelystaffeja. Meidän ongelma on ravaaminen.  Zito hiihtää nenämaassa tai katsoo minuun päin ja alkaa ravaamaan jotenkin oudosti kuono suoraa ylöspäin pystyssä, haha...melkein kuin seuraisi. Namit ei aina kiinnosta, tai ei vielä ainakaan ole löytynyt tarpeeksi hyvää ja tuoksuvaa namua. Leluista Zito sekoaa ja nostaa häntänsä  selän päälle kaarelle. Nyt ravaaminen alkaa jo onnistua ainakin treenatessa. Zito ainakin osaa sen kun en itse jännitä.  Itse jännitän aina kehään menoa ja  kehässä olemista. Seuraavat näyttelyt lähestyvät, 19.2. meillä on Lohjalla pentunäyttely, musti&mirri pentucup...tai jotain.  Sitä ennen seurallamme ei ole ole näyttelytreenejä, mutta ihan hyvin Zito käyttäytyy kunhan en itse jännitä.

Eilen kooikerhondje ry järjesti agikisat ykkösille ja kakkosille. Porukkaa oli kivasti, mutta päivä oli pitkä. Viime yönä oli tullut nukuttua hurjat 3h joten väsytti illalla vähän. Kisojen loppupuolella Zito tuli katsastamaan agikisojen hajut ja äänet. Ennen Zito ei agikisoihin ole päässyt, mutta kaikkialle muualle kylläkin. Zito osais käyttäytyä hyvin, mitä nyt vähän piti yrittää leikkiä pikkuisten vaavipentujen kanssa.

Eilen Zito täytti 7kk ja tulipa tajuttua, että Zitohan ei ole enää mikään vaavi. Vaan näyttää jo todellakin jo jotenkin mieheltä. Synttäreiden kunniaksi Zito sai oppia hyödyllisiä temppuja. Zito oppi avaamaan oven ja sammuttamaan/laittamaan päälle valot. Perheen äiti ei kuitenkaan innostunut tempuista, koska pelkään Ziton raapivan ovet ja seinät entisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti