lauantai 19. helmikuuta 2011

M&M puppy cup 2011


Siirretty vanhasta blogista:
Tänä aamuna suunnattiin Lohjalle Showlink Areenalle pentunäyttelyihin. Zito oli levoton koko matkan ja hyöri ja pyöri sylissä. Hallissa oli kylmä ja tietenkin meidän kehä oli aivan oven vieressä. Siskoni Emmi lupautui kuvaamaan, (Emmi  muuten aloittaa kirjoittamaan Ziton temmellyksistä in English lähiaikoina) ja kuvausopastuksen jälkeen keskityin minisoimaan jännitykseni. Paikalla oltiin noin puolitoista tuntia ennen kehää. Vähän aikaa ehdittiin ihmetelä ennenkuin Jone saapui paikalle. Pojat olisivat alkaneet painimaan heti, mutta heiltä ei mielipidettä tästä kysytty. Itse kehässä Zito jaksoikin sitten keskittyä ja kuono nousi yllättäen matosta heti, eikä hajut kiinnostaneet tällä kertaa. Seisominen meni ihan ok ja joutui Zito pöydällekkin, eikä pelännyt onneksi pöydällä oloa, vaan antoi nätisti tutkia ja seisoi paikallaan koko ajan :) Tuomari kehui todella paljon Zitoa ja ihastui melkeimpä heti. Ravaaminen onnistui kivasti ja arvostelu oli ok :

Tuomarina Finne Leni
"Oikeat mittasuhteet. Kokoon sopiva luusto. Lähes oikealinjainen pää. Alaleuka saisi olla voimakkaampi. Erinomaisen tummat silmät. Hyvät korvat ja korvakorut. Riittävä kaula. Niukahko eturinta. Hieman lyhyt olkavarsi. Alaosasta vielä kovin kapea eturinta. Liikkeessä hieman takakorkea. Liikkuu kovin jäykästi ja kapeasti takaa. Hyvä väri."  PEK2

Zito oli siis toinen, voittaja oli  Manusia's Axel Lobke " Jone". Ilmottautujia oli kolme, mutta kolmas eli Bullbenz Kooi Ruud Ulri " Ruuti" ei saapunut paikalle.
 

Manusia's Axel Lobke PEK1
Cavalriina's Zito Zombrero PEK2

Kuvat Emmi Koskinen

Zitoa ei kiinnosta pätkän vertaa ulkoilu kun täälläkin pakkaset on huidellut  -30 asteessa. Ensimmäisen minuutin jälkeen tassut on jo jäässä ja vinkuna syliin tai sisään on mahdoton. Mantteli on aivan kamala Ziton mielestä, mutta se  on hyväksyksytty  jo ja Zitoliini kellahtaa selälleen heti kun ottaa manttelin esiin. Pitäisi varmaan hankkia jonkin moiset töppöset herralle kun on tuota pakko viedä lenkille kunnolla, koska muuten tässä taloudessa hyppii koira seinillä :P

Keskiviikkona oli taas TOKO ja penkin alle meni täysin. Zito huusi koko 45min ja ilmeisesti syy on selvä. Meidän ryhmässä on pelkkiä  narttuja Ziton lisäksi. Zito meinaa on päässyt narttujen makuun kun kokonainen kenneli on naapurissa. Treenattiin käännöksiä vasemmalle ja täyskäännöksiä, Zitoa ei tietenkään kiinnostanut ja molempia sain vain yhden suorituksen tehtyä. Lisäksi harjoiteltiin hyppyä madallettuna. Zitoa ei tietenkään kiinnostanut ja vain merkkasi esteen ja jatkoi huutoa. Lopussa temppuiltiin ja siitä Zito sitten innostui, mutta muuten täysi kaaos koko treeni. Toivottavasti enis viikolla menee paremmin, koska kurssia on enää  kolme kertaa jäljellä ja tähän mennessä ei ole jäänyt kyllä mitään käteen :S Kuitenkin lopetan positiivisilla asioilla. Zito on taas kohottanut painonsa takaisin 9kg. Tuomarikin sanoi, ettei Zito ole liian laiha, se vaan kehittyy niin hitaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti