keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Zito Zombrero 8kk !!


Siirretty vanhasta blogista:
Tänään Zito täyttää kahdeksan kuukautta. Ei olisi uskonut, että aika kuluisi näin nopeasti, mutta tässä ollaan. Vaikka Zito on ollut meillä suunnilleen puoli vuotta, joka päivä oppii jotain uutta. Ziton tavat ja muut rutiinit on tullut selväksi jo aikoja sitten ja muutenkin, mutta tänään sain kuulla, ettei Zito kuulemma ota nakinpaloja palkkana. TOKOkouluttaja ehdotti, että kokeilen leluilla palkkaamista, koska nakit eivät kiinnosta. No, eipä ollut mitään leluja mukana juuri silloin kun ostaisiin tarvittu oikeesti.
Tänään pentuTOKO aloitettiin noutamisen alkutreenillä. Eli koiran piti koskea / katsoa kapulaa ja palkka. Ziton kanssa tätä ollaan tehty oikeestaan siitä asti kun herra tuli meille ja homma oli molemmille tuttu ja onnistui, vaikka huomasin Ziton stressaavan taas jotain. Zito osaa siis jo kokoonaan pitää kapulaa käskystä suussa aika pitkään ja noutaa kyllä jos on kyseessä lelu. Nakit ei kiinnostanut, mutta kapula jäi "Ziton kiinnostuslistalle" ! Kysyin sitten  kouluttajalta voisinko käyttää kapulaa palkkaamiseen. Se sopi ja meidän treeni  alkoi luistaa oikeanlaisella palkalla. Kaikki onnistui niin hyvin ja häntä heilui ensimmäisen kerran koko pentuTOKOn aikana  taukoamatta ! Jäi niin hyyyvä maku suuhun tuosta ja nykyään tajuan käyttää lelupalkkaa myös treeneissä. Pelkäsinkin jo ettei tuosta kurssista tule mitään jos en saa Zitoa toimintakyvylliseksi. Kuitenkin leikkiminen sai Ziton rentoutumaan ja kaikki on vielä toistaiseksi mahtavalla mallilla TOKOn suhteen. Ainakin meidän mittapuulla.
Huomenna Zito pääsee taas uimaan Hyvinkään koirakylpylään. Viime kerrasta on jo useampi kuukausi ja on kiva nähdä miten Zito uskaltautuu nyt veteen. Viime kerralla Zito jo melkein uskalsi hypätä laidalta, mutta ei ihan :D Itse uiminen on ihanaa, mutta ilman apua ei olla altaaseen menty. "synttäreiden" kunniaksi  punnitsin  ja mittasin Ziton. Painoa oli 9,4kg , eli 400g enemmän kuin kaksi viikkoa sitten. Säkää oli edelleen hitusen vajaa 39cm
Onnea koko Z-pentue, jo 8kk kasassa ja nyt vaan koettelemaan omistajien hermoja teinitempuilla!!
7vk Zito matkalla kotiin <3

7vk

8vk (älkää välittäkö kuvan laadusta)


 
9vk

10vk

11vk

3kk

4kk
5kk

 
6kk

7kk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti