sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Isä, poika ja Black Swan


Siirretty vanhasta blogista:
Perjantaina hypättiin Ziton kanssa junaan. Juna oli täynnä koiria, ja meinasi mennä hermo yhteen pystykorvaan, joka haukkui Zitoa. Oli sitten hieman pitelemistä välillä Zitossa, ettei ihan meininki sekoa. Zito sieti onneksi hyvin ja osasi rauhoittua, kunhan sai välillä namia suuhunsa. Matka meni nopeasti ja pian oltiin jo Tiksin asemalla.  Perillä odotti Remus ja vietiin pojat heti ulos. Hienosti tulivat toimeen hundet ja mentiin sisään. Siellä oli pientä leikin tynkää, mutta liikaa ei annettu poikien touhuta keskenään, ettei mennyt isottelun puolelle. Pari kertaa pojat ärähtivät toisilleen jos meni liian "henkilökohtaiseksi", mutta niin hienosti osasivat olla. Ulkona jaksoivat juosta ja leikkiä oikein kunnolla ja Zito löysi spurttivaihteen pellolla ja sekoili, milloin mitäkin suussa.
Lenkin jälkeen lähdettiin Espoon seudulle koohoTOKOon. Paikalla oli ihan mukavasti muita punavalkoisia. Porukassa oli myös 3,5kk Ella. Niin söpölainen vaavi. Zitohan ei tietenkään jaksanut aluksi keskittyä, mutta kyllä välillä saatiin jotain onnistunuttakin aikaan. Tokon jälkeen sitten otettiin vähän kontaktilautaa. Se meni vähän pipapiksi, mutta temppuilu toimi. Niin kuin aina.
Illalla lähtettiin Ellun kanssa leffaan katsomaan Black Swania. Oli sitten niin hyvä leffa, että parempaa saa etsiä. Illalla sitten valvottiin ja juteltiin. Aamulla nukuttiin kaikki pitkään ja Zito oli  viimeinen joka suostui nousta ylös. Lähdettiin ulos ja vietiin koirat lenkille. Oli jotenkin niin tylsä ilma kuvata joten tämän päivän kuvasaalis jäi pieneksi. Koirat eivät halunneet toimia, mutta laitettiin toimimaan.
Huomasi kuinka Zitolle toimiin vaihtelu, koska Zito osaa rauhottua vieraassa paikassa, mutta myös nauttii siitä. Juuri sopiva reissukoira. Kotimatka menikin nukkuessa ja nytkin Zito nukkuu jalkojen juuressa. 
true love <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti