torstai 24. maaliskuuta 2011

On siis kevät...


Jokainen varmaan huomaa, että kevät sieltä yrittää tehdä tuloaan takatalvesta huolimatta. Meillä kevät tarkoitaa ruskeanmustaa läpimärkää koiraa, joka pöyrii mudassa, sen minkä ehtii :S Olen miettinyt jo , että kuinkahan paljon Zito turkki kuluu jos se täytyy huuhdella viisikin kertaa viikossa. Olen pyöritellyt kuraherraa hangessa ennen sisälle menoa, mutta perheen äiti passittaa aina kylpyhuoneen puolelle.
Sunnuntaina oltiin pentunäyttelyssä ja hienosti meni. Zito oli ainoa koohopentu, mikä harmitti. Tuntui, että kehässä toimiminen alkoi tuomia rutiinina meillä molemmilla, enkä hermoillut ollenkaan ennen kehää enkä kehässä. Zito antoi tutkia hyvin eikä väistellyt tuomaria. Ainut, että matto kiinnosti liikaa, edellisten nakinpalojen ansiota. Kuitenkin esiintyi hyvin, vaikka kuono välillä matossa kävikin. Hidastin vähän vauhtia ja niin Ziton liikkeetkin parantuivat huimasti. Seisominen nyt oli mitä oli, mutta ainakin oli ryhdikäs herra.
Tuomarina Pia Itkonen,PEK1
"Ryhdikäs nuorimies, jolla kaunisilmeinen pää. Hienot korvakorut, jo tässä iässä. Sopusuhtainen luusto ja kulmaukset. Kaunis ylälinja. Oikein värittynyt häntä, joka liikkessävalitettavasti liian pystyssä. Hyvä karvan väritys ja laatu. Esiintyy ja esitetään kauniisti."
Huomenna suuntaamme Ellun&Remuksen luokse viettämään viikonloppua Vantaalle. Tarkoituksena on touhuta koirien kanssa, käydä koohoTOKOssa, elokuvissa ja ylläri valvomista. Zitohan on niin vauva, että alkaa aina nukkumaan klo 22.00 "kymppipisun" jälkeen ja nukkuisi varmaan klo12.00 aamulla, jos sitä ei kukaan pyytäisi ulos tai muuten "häiritsisi". Toivottavasti Zito viitsisi tehdä muutakin kuin nukkua, ettei kaikki kuvat ole pelkkää tuhinaa täynnä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti