tiistai 26. huhtikuuta 2011

Aurinkoinen iltapäivä


Siirretty vanhasta blogista:
Keittiön lämpömittari näytti +18, niin päätin lähteä Ziton kanssa kahtelemaan luontoa. Oli niin mukava lähteä ilman paksua vaatekerrastoa. Vedin vain shortsit jalkaan ja menoksi. Zitolle tuokin oli liikaan, kun menin vahingossa Zitolle lupailemaan ulos lähtöä. Z hyöri ja ulisi jaloissani, eikä malttanut yhtään. Kierrettiin asfalttiviidakon kautta, eli Cittarin ja Prisman ympäristöt. Sitten kurvattiin kohti luontoa. Lähdettiin metsään, eli tutulle Kahtoilammelle ja sen lähiympäristöihin. On tullut kyllä ravattua tuolla nyt parina päivänä aika tiheästi. Zito innostui vedestä, kylläkään ei niin paljoa kuin aikasempina kertoina. Kahlaili, ei ihan pulahtanut.
Eilen kun oltiin rannalla, niin Zito kastoi talviturkkinsa kunnolla ja pulikoi innolla. Aluksi laiturilta hyppääminen oli pelottavaa, eikä rannastakaan viitsinyt kahlata syvemmälle. Lyhyen mietinnän ja tuen jälkeen Zito hyppäsi veteen. Zitosta laituri oli aluksi pelottava, kun huijui oudosti. Sen takia Zitosta piti pitää laiturinreunalla, ettei pääse satuttamaan itseään. Kun Zito halusi päästä takaisin kuivalle maalle Z yritti päästä kelluvan laiturin reunalle. Turhaan. Zito hermostui , mutta kutsuin sitten Zitoa, koska itse olin rannassa. Tajusi se uimari tulla loppujen lopuksi rannasta, mutta kyllä tovin räpiköi laiturin reunalla. Reissun lopussa loppui kamerasta akku. Onneksi oli pokkari mukana videoita varten ja saatin sitten "kesäturkkisesta" koirasta kuva :)
leskenlehtiä näkyi eilen tievarsilla
märkä koira
Piti kylläkin kertoa iltäpäivästä, mutta kerroimpa Ziton talviturkin heitosta ja ensimmäisestä tarkoituksellisesta uintikerrasta ihan luonnossa. Muuten käppäiltiin ja Zito tietenkin haisteli ja maisteli luontoa; keppejä, käpyjä ja ihmetteli ja haukkui fasaania. Kooikerhondjenhan pitäisi olla lintukoira, mutta tuo ainakin pitää innostaa, että tajuu linnuista jotakin. Sorsatkin oli kyllä liian tylsiä, vaikka oli soidinmenot käynnissä ja huuto oli aika mahtava :/ ! Tulihan Emmikin vastaan ja pääsi kuviinkin.
sinivuokkoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti