keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Jag gillar!


Siirretty vanhasta blogista:
On niin ihana kun pääsee ajamaan kuivaa tietä kouluun, eikä tarvitse miettiä bussiaikatauluja. Kinokset luuhistuu ainakin täällä 10 cm päivässä ja on ihana kun nurmea näkyy kokoajan. Zito ainakin nauttii kevään tulosta kunnolla piehtaroimalla jokaisella nurmipläntillä, jonka punavalkoinen löytää. Todella ihana, kun olisi tarkoitus olla lauantaina ensimmäisen kerran virallisessa kehässä  "hurmaassa" tuomari. Samahan se on kun vaan kokemusta haetaan kun tollanen vinttikoiran näköinen kooho tästä talosta löytyy Kieli ulkona !
Lupailin kirjottavani heti kun tullaan koirapuistosta, mutta kävikin toisin. En edes lähtenyt koko koirapuistoon, koska Emmin halusi päästä tekemään jotain Ziton kanssa kahdestaan. Mukavasti oli mennyt, vaikkakin oli isotellut sakemannille. Ihmettelin aluksi kun ei ole ikinä mitään sellaista mun seurassa harrastanut, mutta varmaan Emmiä jotenkin jännitti Ziton kanssa olla muiden koirien kanssa, koska on lukenut koirien hulluista teinikausista ehkä hieman liikaa.
Pari päivää sitten meillä kävi makean pehmoinen vieras, tukijoukkoineen. Siis Ilona ihana bichon frise tytteli kävi meillä  telmimässä Ziton kanssa. Hieman liian nopea tempoinen leikki tyyli Zitolla Ilonan makuun. Ilona juoksi karkuun tuoli alle tai mihin ikinä kerkisi ja hyökki sitten härnäävästi Zitoa kohden.

Loppuun vielä pari aurinkoista kuvaa vaavi-Zitosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti