sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Tuttuja naamoja


Siirretty vanhasta blogista:
Eilen saapui taas odotettu koikkerilehti. Aloin lueskelemaan sitä tavalliseen tapaan ja siinä lehden puolessa välissä huomasín pari tuttua naamaa.  Olin jo unohtanut kokonaan, että Suvi oli joskus jututtanut meitä pentunäyttelyssä. Oli se aika yllätys kun oma koira olikin yht'äkkiä nenän alla, enkä tajunnut sitä itse. Kuvassa Zito kyllä näytti  niin takakorkealta, että hyi! Muutenkin herra on kehittynyt hurjasti! Ziton on edelleen kamala rimpula, mutta onhan se tuosta kehittynyt ja turkki kasvanut hurjasti! Kuvassa Zito seisoi vielä niin huimassa asennossa, että kyllä vähän hävetti. Jutussa oli myös Ziton veljestä Masista kuva ja muuta. Ei kyllä kamalasti ole pojilla samaa ulkonäköa ainakaan minun silmääni. Kolmas koohouros oli Jone joka olikin jo tuolloin todella hyvin kehittynyt. Enään ei pentukehään päästä, mutta junnukehään ollaan menossa 9.4. spaerkkariin Lohjalle. Eihän tuo siellä vielä MITENKÄÄN pärjää kun on niin nartun näköinen rimpula, mutta kyllä se kehittyy kun antaa kehittyä.

Eilen käytiin Ziton kanssa hiihtomaassa juoksentelemassa. Zitoa ei ulkoilu kiinnostanut, koska laitoin itse tehdyn sademanttelin Zitolle päälle. En olisi muuten laittanut, mutta kun satoi aika kiitettävästi ja jos Zito turkki pääsee märäksi ja kuraan, niin se nousee niin pystyyn, ja pysyy pystyssä varmaan viikon. Toinen syy oli se, että Emmi meni tyhmänä pesemään Ziton aivan turhaan tiistaina ja odottelen, että Ziton turkki laskeutuisi ja rasvatasapaino palautuisi. Nyt meinaa Ziton  turkki on niin pysyssä ja spaerkkari lähenee uhkaavasti! Päästi loppulenkistä Ziton vapaaksi pyörätiellä ja Zito ampaisi heti tiehensä. Säikähdin heti, että minne Zito lähti ja juoksin perään. Poika löytyikin heti  kotiovelta odottamassa sisään pääsyä, että tälläistä tottelemattomuutta!
Punnitsin Ziton alkuviikosta ja puntari näytii ikävät 9,3kg! Silloin päätin, että hankin Zitolle jotain rasvasempaa ruokaa. Ostettiin äitin kanssa sitten Royal Canin Sensibleä, koska myyjä sanoi, että on paljon rasvasempaa ja yleensä koirat syövät sitä mielummin. Kun Zito on päättänyt ettei suostu syömään kuivien napujen seassa mitään. Jos ollaan lisätty esim. lihaa tai kananmunaa ei kelpaa, mutta jos kupissa on pelkkiä kuivia napuja niin johan hotkitaan hetkessä ilman ongelmia.  Tänään Zito pääsee koirapuistoon ja kirjottelen siitä sitten illalla tai huomen aamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti