lauantai 21. toukokuuta 2011

Poika on tullut kotiin


Siirretty vanhasta blogista:
Nyt on kulunut jo kolme viikkoa viime kirjoituksesta, koska kone sanoi kiitos hyvästi ja kaatui mukavasti. Nyt on kone taas kunnossa ja kuvatkin ihme ja kumma säästyi.

Parin kolmen viikon aikana on tapahtunut vaikka ja mitä! Suomi voitti MM- kultaa ja itse olin juhlistamassa sitä Kauppatorilla ja vielä saatiin hyvät paikat kavereiden kanssa. Tämä ei kuulu ehkä tänne, mutta fiilingit on ollut korkealla jo pari päivää joten rustasin sen tännekin.

Zito on oppinut lopullisesti vesihirmuksi ja uiskentelee parisen kertaa viikossa läheisellä lammella lämpiminä päivinä. En kyllä yhtään ihmettele, että tuo vedestä pitää, koska jo ihan pienestä on milloin "hypännyt" ja milloin mitenkin veteen saanut itsensä. Taitaa se olla ihan veressä.

Tärkeimpänä tapahtumana pidän meidän uutta pentukoulu uraa. Kyllä, Zito on taas pentukoulussa 10kk ikäisenä. Kyllä on yhtä pentunen siellä muiden pentujen rinnalla, vaikka onkin ehkä enemmän käskyjä hallinnassa. Kaiken lisäksi Zito ei ole edes vanhin. Nyt on kaksi kertaa ollut ja ensimmäisenä kertana oli kontaktin tehotreeni ja nyt viikon jälkeen Ziton katsekontakti on parantunut niin, että treenatessa ja kaksi isoa silmää mollottaa minua lähes taukoamatta.

Eilen oli sitten toinen kerta ja aineena oli koiran hyvinvointi ja terveys. Siellä sitten kurssin yksi vetäjistä ihmetteli kun koohoa ei trimmata :O ! Käytiin läpi pöytäkäyttäytymistä ja pöydällä kyljellään olemista. Loppuun otettiin pöydällä koirasta OIKEALLA säkämitalla mitta Zitosta ja mitta näytti vajaata 39cm! Omat mittaukset ovat siis heittäneet sentillä, mutta mittaaja sanoikin, että kotimittauksesta yleensä kannattaa ottaa sentti pois. Eli mukavan kokoinen koiruus tuosta jää ja en usko, että korkeutta enää tulee, koska kotimittauksen tulokset ovat junnanneet jo 2kk paikallaan. Paino on hieman laskenut kun liikunta on lisääntynyt ja koiruus ei suostu syömään mitään ylimääräistä kupista eli 9,4kg painoa nyt, vieläkin!

Kone taas lagittaa joten lisäilen kuvia myöhemmin ! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti