perjantai 3. kesäkuuta 2011

Menoo ja meininkiä


Siirretty vanhasta blogista:
Viikko sitten Ellu ja Remus tulivat viihdyttämään meitä tänne per***seen, eli Hämeenlinnaan. Hehee ja kirjotan vasta nyt, koska kone on taas huippikunnossa. Tällä kertaa meni näytti sököksi jah hienoilla virtyksillä kirjottelen :) ! Olin vastassa asemalla ilman Zitoa, koska herrassa oli virtaa aika mukavasti, kun ei ollut mikään lämpööne keli. Vettä satoi mukavasti, mutta ei se meidän menoa haitannut :D Meillä kotona Zito innostui turhan innostuneesti vieraista ja päästi jokaisen äänen minkä vain osaa. Mietiin koirat lenkille ja siellä Zito rauhottui jonkinverran.
Juteltiin kaikenlaista ja minun piti leipoa E-HKK:n kisoihin kinkkupiirakkaa, mutta se oli yhtä sählinkiä. Leivoskelun jälkeen kello oli paljon,  mutta lähdimme viemään koiria pidemmälle lenkille Ahveniston harjulle. Zito suokuokkana kynsi suota ja sekoili, kun Rem haisteli uusia hajuja sivistyneesti. Niin, että isä ja poika... Ihme ja kumma Zito ei uimaan asti lähtenyt, mutta kahlaili ja pärski vettä. Jatkoimme umpimetsään PIMEÄLLÄ!
Lauantaina lähdettiin Lempäälän agittamaan Best IN - areenalle. Auto jätettiin Ideaparkin pihaan. Kun päästiin halliin sisään ja siellä oli aivan hiljaista. Ei ketään missään. No, vallattiin sitten oikeastaan kaksi kenttää noin vahingossa. Ziton agitus oli hienoa sihen verrattuna, ettei olla päästy kuin kerran kentälle aikasemmin. Siivekkeiden läpijuoksua ja putkaputkea tehtiin pääasiassa. Osasta löytyy videokin jota kukaan ei toivottavasti tule näkemään. Tein kaikkeni, että Zitolla olisi ollut hauskaa :D Lopussa lyhyet tokoilut  ja sitten Z ja R pääsivät poseeraamaan yhdessä.  Jätettiin koirat nukkumaan ja itse menimme pikakierrokselle Ideaparkkiin.
Iltapäivästä lähdimme samaan paikaan eli Kahtoinlammen rantaan ja Ahvenistolle oli tarkoitus. Heti ei päästetty koiria vapaaksi, kun rannassa oli uimassa pari tyttöä. Jatkoimme matkaa ja päästettiin myöhemmin koirat. Zito leikki taas suolla ja Rem haisteli. Jossain vaiheessa saatoin kuulla koirien haukkumista, mutta en huomioinut sitä vielä siinä vaiheessa. Kuitenkin  myöhemmin näimme kaksi isoa koiraa. Samat koirat, jotka syöksyivät Ziton kimppuun talvella. Jotain rodesiankoiria tai jotain. Lähdimme salamana pois ja yritimme löytää jotain muuta "poistumistietä". PIenen hapuilun jälkeen pääsimme takaisin ihmistenilmoille ja kotiin. Illalla kävimme katsastamassa kuvan kaunista Hämeenlinnaa, hehheh :D
Sunnuntaina lähdettiin seuramme vanhalle vuokrakentälle testamaan 90-luvunu agiesteitä.. aikas hienoja oli. Sitten kello olikin jo paljon ja suuntasimme rautatieasemalle ja saatoin Ellun ja Remuksen junaan. On kyllä mukava, että Zito ja Remus tulevat hyvin toimeen ja pistävät välillä leikiksikin, ainakin vielä.
Muuten tämä viikko on ollut yhtä härdelliä. Meiltä jäi pentukoulut välistä, kun olin itse luokkaretkellä Hesassa. Siellä muuten näin Töölössä tai jossain siellä päin aikas samannäköisen koohon kuin Zito...takaapäin. Taisi olla narttu  kun muistutti tuota minun yli maskuliinistä koiruuttani :D Nyt ollaan vain lenkkeilty ja uitu ja itse olen ottanut aurinkoa.

Tänään olin kirkkovene souduissa Hml:n Lyseo ja Hml:n Yhteiskoulu soutivat kilpaa Vanajavedessä ja  me Lyseolaiset voitettiin reilusti. Näin on siis hyvä lopettaa peruskoulu :D Tämä tietohan sopii tänne blogiin hyvin, mutta selitimpä kuitenkin kun olen niin fiilingeissä siitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti