lauantai 9. heinäkuuta 2011

Agia ja näyttelyä


Siirretty vanhasta blogista:
Maanantaina oli taas agitreenit ja siellä meni mukavasti. Tehtiin taas pientä radanpätkää, josta tein hienon ratapiirroksen flexitrackillä, mutta viisaana en osaa laittaa sitä tänne. Kuitenkin kivasti vauhtia löytyy, mutta voisi kuunnella hieman eikä tehdä esteitä omanmielen mukaan. Eli kyllä irtoo ja liikaakin välillä.
Muuten viikko on ollut Zitolle tylsä, koska kaikki aika on mennyt pikkusiskon rippijuhlien järjestelyissä. Huomenna on enää konffis ja sitten on enää yksi tässä talossa, jolta naimalupa puuttuu. Ziton päivään ei ole kuulunut kuin pitkä lenkki aamulla ja päivällä todella lyhyitä(liian kuuma) ja illalla vielä toinen pitkä lenkki.
Tänään suunnattiin Lammin ryhmikseen ja helposti löydettiin. Oikeastaan näyttelyt oli Hämeenlinnassa, mutta Lammi on parempi nimitys Hämeenlinnan perämetsälle. Ikinä en ennen ole käynyt tuolla, vaikka koko ikäni olen täällä asunut. Perillä oli niiiin kuuma ja tiesin ettei kehässä onnistu tänään. Oltiin turhan ajoissa, mutta saatiin varjopaikka häkille. Kehään tulikin kamala kiire, vaikka luulin olevani ajoissa liikkeellä. Ehdittiin kuitenkin ja Zito oli ainut uros. Kamalan laiskalta meno näytti, mutta tutkiminen ja muu meni hyvin. Seisominen oli ryhditöntä ja kieli pitkällä koko ajan. Namit ei kiinnostanut kun oli niin kuuma ja lelu oli liian tylsä helteellä. Kuitenkin sieltä ERI tuli ja tietenkin Zito oli samalla JUK1. SA jäi saamatta kun Z on vielä niiiin keskeneräinen. Ymmärrän hyvin! Nyt pidetään kevyempää kautta näyttelyistä ja annan Zitolle vielä enemmän aikaa kehittyä, koska sitä se ainakin tarvitsee. Arvostelu kielii samaa
”Mittasuhteet oikeat, vielä ilmava juniori, jolla miellyttävä pää. Kuono-osa saa vielä vankistua. Riittävä kaula. Hieman suora etuosa ja eturinta saa täyttyä. Runko vielä kesken kehityksen. Riittävästi kulmautunut takaosa. Liikkuu hyvällä askelmitalla. Kaipaa luonnollisesti vielä aikaa. Hyvä luonne  ja esiintyminen. Hyvä väri ja turkki.  "     
 ERI JUK1 tuomari Reia Leikola-Walden
z odottelee Lammille lähtöä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti