keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Sä oot silkkii


Siirretty vanhasta blogista:

  
Zito on päässyt tänään ja eilen pulikoimaan ja riehumaan rantaan niin monta kertaa, että nyt on järvivesi tehnyt pojan turkista niin silkkisen. Olen huomannut, että Z on ainakin mielissään kun saa olla metsän keskellä ja hihnaan joutuu vaan kylällä :D Onhan se helpompaakin kun ei tarvitse alkaa hihnaa väsäämään kun mennään ulos. Zito kuitenkin pääsee kotonakin joka päivä metsään, mutta kyllä täällä kankaalla on aivan eriasia kun saa painaa ja hepuloida niin paljon kun vaan jaksaa .
Lisäsin eilen kuvia Ziton kuviin^^ kuvat Neron ja Ziton riehunnasta. Galleriaan pääsee sivupalkin linkistä...jos linkki toimii muuten se on zitokoikkeri.kuvat.fi!
Vähän aika sitten tultiin järvilenkiltä eli kierrettiin tuo "pikkune" rapakko ympäri ja hyvin  Zito otti koko ajan katsekontaktia. Haistoi tietenkin uudet namit taskussa. Kerran Zito lähti kahden kanalinnun perään kun ne huomasi ja jonkunmatkaa ne poikaa kiinnosti, mutta kun kutsuin pojan takaisin niin heti lähti tulemaan luokse ja tuli sieltä iloinen, mutta rapanepoika takasi(: !


  
         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti