lauantai 13. elokuuta 2011

Ei perhe vaan ARKI on pahin


Siirretty vanhasta blogista:
Niin siinä kävi, että kesäloma is totally over ja keskiviikkona kurvastin Kaurialan lukion mopoparkkiin. Uudessa koulussa ja tietenki kaikki UUTTA ja olen kokoajan hukassa luokkien kanssa. Tänään(eli eilen) olinkin positiiviseti yllättynyt kun tunteja peruttiin päivästäni jopa kolme eli yksi 75min englantia, joka ikävä kyllä sisälsi jo tasokokeen josta sainkin hylätyn...että näin alkoi lukio täälläpäin. Kuin tulin kotiin jo 12.30 Zito vain nopeasti kiemurteli luokseni ja meni takaisin nukkumaan ja tuli sitten tökkimään kahden tunnin päästä kun itse olin nukahtanut soffalle. Lähdettiin lenkille ja oltiin noin tunti ulkona. Kotipihassa sitten kokeilin tätä nappuloita nurmelle kokeilua, joka toimi! Zito söi kunhan sitä ensin innosti oikein, mutta ei innostunut ainakaan liikaa. Söi kuitenkin ruokaa melkein kourallisen. Illalla naksuttelin temppuja Zlle ja palkaksi kelpasi naput, eli eteenpäin mennään kokoajan.
Nyt kun on 0-ruokaa-päivässä kuuri meneillään niin tuntuu, että laihtuu  Z kokoajan, vaikka syökin enemmän kun normaalisti kun saa nappuloitaan palkaksi kun temppuillaan ja tokoillaan useaan kertaan päivässä. Tokossa Zitoa ei namit kinnosta liikaa, mutta tuo ne kuitenkin tiiviimpää kontaktia. Agissa en käytä kuin kontakteilla, koska leluilla vauhti on aika huima(oikeasti) .
Jos joku blogipohjista jotain tietävä eksyy tänne, niin voisi laittaa boksiin hieman vinkkiä yläpalkin ilmeestä. Haluaisin siihen jonkun kunnollisen, eikä mitään hirveää epäsopivaa söherrystä niinkuin siinä nytkin on!
Mukavaa viikonloppua kaikille!

pikku Zito
Zito 12kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti