maanantai 8. elokuuta 2011

Pallopojan kuulumisia

Siirretty vanhasta blogista:
Oorbellen Kiefer "Nero"
Oorbellen Kiefer "Nero"
Meilläpäin ei ole tapahtunut kummia. Ollaan treenailtu agia ja temppuiltu. Reilu viikko sitten olin tapaamassa Ellua, Remusta ja Nerppaaa. Toisen kerran näin junioria ja on se vaan niin Uros-Nerppa. Samalla vierailulla oli myös Saana ja meidän meno olkin sen mukaista. Maanantain treenit jäi sitten välistä, mutta olikin niin kuuma, ettei mitää järkeä treenaukseen ollutkaan.
 Harmaita hiuksia tuottaa tuo Ziton ruokailu, kun ei tahdo mikään enää kelvata. On sekoitettu kotiruokaa, rakaa lihaa, kypsää lihaa, kananmunaa, sisäelimiä, rypsiöljyä valmisruokakastikkeita(koirien), purkkiruokaa ja varmasti muutakin napujen sekaan, mutta EI lisukkeista närsii jotain, mutta harvoin on kuppi tyhjänä. Ollaan myös kopeiltu monenlaisia kuppeja, koska Z aina kurouttautuuu kaukaa kupille syödessä, ihan kuin kippo olisi jotain todella pelottavaa :/ ! Talon jokainen huone on oikeastaan kokeiltu ja ulkonakin on yritetty. On kehuttu ja kannustettu on annettu yksin syödä oven takana ja ÄÄÄÄÄ! Kaikenlaista on yritetty. Napuina Z syö nyt Royal Caninin medium sensiblee, eli sitä rasvaisempaa ja ollaan koitettu liotettuna ja kuivana, kylmänä, huoneenlämpöisenä ja lämpimänä :D Olisi kiva jos joku osaisi vielä meille neuvoa!
Positiivisempaa on se, että meidän agitus alkaa näyttämään jo yhteistyöltä ja Zito on muutenkin paljon avoimempi ja iloisempi kun saa niin paljon virikkeitä ja parin viikon päästä päästään oikeen ahmimaan tekemistä kun lähdetää kooohojen kesäpäiville Virroille. Viime kesänä vietin samalla lomasaarella viikon riparilla ja tunnen paikan kun omat taskuni. Odotan innolla myös ihanaa ruokaa, jota riparilla ainakin oli liikaakin! :D ! Perjantaista sunnuntaille majotutaan, että ihan nice varmaan tulee olemaan.
Ziton palloilijan ura alkoi jo kovin nuorena ja jatkuu edelleen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti