maanantai 28. marraskuuta 2011

Over here!


Siirretty vanhasta blogista:
Kyllä. Täällähän me ollaan. PItkään aikaan ei ole ollut aikaa kirjoitella, mutta nyt on! Meillä täällä ollaan oltu aikas kiireisiä. Ittelläni kun on nyt lukio, työt ja koira pyöritettävänä niin turhaa aikaa ei oikeastaan jää kuin viikonlopuille. Töissä käyn 3-4 iltaa viikosta. Silloin aina meidän pidempi lenkki venyy lähemmäksi puoltayötä, kuin iltapäivää niinkuin ennen. Onneksi taloudesta löytyy neljä muuta hihnan päässä roikkujaa.
Ollaan nyt ahkerasti reenailtu agilitya ja kehitystä on tullut. Ainakin koiralla...itsestäni en tiedä. Viime reeneissäkin oli kyllä hermojen palaminen lähellä kun en oikein tahdo osata. Hyvin vähän tiedän eri ohjauskuvioita ja näiden "hienoja" termejä käytetään usein. Ainakin omiin korviini kuulostaa hyvinkin latinalta, joten hyvin hyvin pihalla olen siinä vaiheessa. Onneksi en jätä ikinä kysymättä mitään epäselvää. On myös toinen asia missä haluaisin kehittyä. En tiedä mitä osaa kehosta Z seuraa radalla. Jalkoja? Käsiä? Ylävartaloa? vai mitä? Selvää vastausta en ole saanut, kun toinen valmentajista sanoo, että käsiä ja toinen taasen kertoo Ziton seuraavan selvästi jalkojani... No onneksi parin viikon päästä yksityisopetukseen Lietoon. Samalla pääsen ottamaan selvää kuinka tuo pärjää toisen uroksen kanssa viikonlopun. Saanalle siis matkuistellaan!Tässä parin viikon takainen reeni. Oli niin helppo, että suoraan meni todella hyvin. Viimeisen putken numero on jäänyt niin numro kahdeksan oli siis putken vasen pää. Tehtiin myös rata toisin päin, jolloin tein takaaleikkauksen 3 ja 2 välissä suoraan puomille kun koira on "hiukan" nopeampi noilla suorilla.


Ihmettelyä on saanut aikaan Ziton käytös muita koiria kohtaan. Zito ei innostu enää leikkimään. Silti pitää haastaa reeneissä tauolla välillä muita koiria leikkimään. Kuitenkin kun reenejen jälkeen oli mahdollisuus leikkiä, ei leikkiminen kiinnostanut vain häntä heilui kuin vimmattu, mutta korvat aivan luimussa.  Hetken näin ja sen jälkeen änkee jalkoihin kiinni ja katsekontaktiin?! OUTOA! Tänään koira puistossa sama. Oikein mukava rottwaileruros oli todella iloinen ja leikkisä ja yritti saada Zitoa leikkimään, mutta Z vain vei toisen lelun ja lähti lätkimään. Leikkiminen yksin onnistui, mutta toinen koira oli ilmaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti