maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulun aikaa


Siirretty vanhasta blogista:
Meillä ei pukki käynyt, mutta lahjoja saatiin jokainen. Oma joululahja oli varsin mieluinen. Paketista paljastui tälläinen:

Valovoimaisempi, nopeampi ja kertakaikkisesti parempi nikkor, kuin vanha  nikonin kittiputkeni! Pukki oli toivelistaani lukenut ehkä pienissä, kun listassa oli toiveena 50mm, mutta parempi valinta tuo! Täysin! Paremmin korvaa kittini, eikä tarvitse niin paljoa pakitella kuin 50mm tai 70mm kanssa. I like it!
Ziton paketeista löytyi tälläista:
  


Huomaatte varmaan, kuinka tarkennus pissii, mutta se kielii
vain harjoittelumäärän minimaalisuudesta ja tarpeesta
harjoitella TARKENTAMISTA!

Aamulla lähdettiin Z kanssa harjulle joulupäivän lenkille ja vietettiin pari tuntia pakkassäässä. Olen niin tyytyväinen 
koiruudestani, joka ohittaa lenkkeilijät, pyöräilijät, juoksijat, lapset, rattaat ja muut koirat niin nätisti VAPAANA! ...Tietenkin laitan Ziton aina kiinni jos koiria tulee vastaan tai jos näkyvyys on huono, niin Z on hihnassa. Tänään kuitenkin tuli meidän kotitiellä vastaan kaksi tiibetinspanielia, joista toinen haukkui Zlle. Oli laittanut jo hihnan taskuun, enkä hitaana hämäläisenä sitä sieltä enää ehtinyt kaivamaan. Zito sitten yllätti ja koirat nähdessää tuli jalkoihini kerjäämään namia (on yhdistänyt vastaan tulevat koirat palkkaan), eikä kiinnittänyt huomioita koiriin. Mentiin niin nätillä seuraamisella ohi. Siinä oli oikein ilorallien paikka pihassa kun juostiin pihaan.


Ilorallit= koira juoksee takapihalla aivottomana niin kovaa, kuin tassuistaan pääsee ja minä menen sisälle tai odotan rappusilla  kierrosten laskemista.


Z hymy pyllyssä, onnistuneen ohituksen jälkeen...melkein jo sekoamispisteessäääää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti