lauantai 21. tammikuuta 2012

I'm sexy and I know it

Pari viikkoa sitten lähdettiin junalla kohti Turkua. Juna oli Zitolle tuttu paikka joten ongelmia herra ei aiheuttanut. Lemmikkivaunu oli melko täynnä ja löytyi sieltä vanha koohorouva emäntineen. Rouva ei Ziton ilmestyminestä samaan vaunuun pitänyt, vaan yritti saada Z kauas silmistään. Onneksi pahempaa ei käynyt; kylläkin omistaja sai rei'än käteen. Muuten Zito sai parit murinat osakseen muilta uroksilta, mutta ei uskaltanut takaisin sanoa.
Asemalla odotti Saana rinsessan kanssa, ja koirat olivat sukat makkaralla nähdessään toisensa. Asemalta lähdettiin suoraan treenamaan nurmipohjaiseen halliin. Kyllä saatiin Saanan kanssa ylpeitä kun omat koirat osasivat olla niin nätisti. Vieressä oli kamala hässäkkä. Monta koiraa, eikä koirat tulleet toimeen keskenään,vapaita koiria ja huutavia omistajia. Meidän posse oli niin nätisti ja näytti niin hyvää esimerkkiä, kuinka kooikeri voi olla hyvin käyttäytyvä ja oikea esimerkki koirakansalainen.
Itse reeninä tehtiin vain kaikkea hauskaa ja kivaa. Lelut kelpasivat palkaksi ja lämppäleikit onnistuivat kunnon kokoisella kentällä. Omalla tanssilavalla kun Z on turhan paineistunut, koska on siellä saanut turhan monet ärinät osakseen. Toinen varma tekijä on liukas huopamatto,joten vauhtikin on aivan eri luokkaa pienessä ja liukkaassa tilassa, kuin nurmella ja runsaassa tilassa.
Halilta lähdettiin Lietoon ja kaikki sujui hyvin. Moskun tultua kotiin Herra Zombrero päätti olla pitämättä sydämiä sulattavasta Moskusta. Muuten ok, mutta liian lähelle ei ollut soveliasta Moskun tulla.
Kaikkea en kuitenkaan ymmärrä tuosta koirasta. Ulkona Z kutsui Moskua leikkiin ja illalla nukkuvaa nakkia oli pakko mennä tökkimään. Sunnuntaina Mosku esitti hienovaraisesti pyynnön: "Leikitäänkö?" Pojat pistivätkin painiksi ja kellahtelivat vuorotellen. Ziton käytöstä en ala turhan paljoa analysoimaan. Epävarma koira, omistamishaluinen ja UROS. Tuota viimeistä Zito aika harvoin on joten vaihtelua tuokin.
Lopun voi skipata, jos ei jaksa kuunnella yliväsyneitä juttuja. Ymmärrän hyvin, jos inside-jutut eivät vain nappaa.
Vietettiin niin täydellinen viikonloppu Liedossa. Lenkkeiltiin, "tongittiin", syötiin,töllättiin leffoja ja taas kerran syötiin. Ulkonäkö oli meillä kaikilla täysi 10 ja kaiken kruunasi huomioliivit ja omalta osaltani tuuletusaukko tuulihousuissa; Kunnon haaremihousut! Odotan jo seuraavaa viikonloppua innoissani. Joten, Juniori ja sennu huomio! Missä, milloin?? Terveisin Multisennu.

4 kommenttia:

 1. Sennu kutsuu Multisennua ja Junnua! Mahdollisimman pian, missä vain, kunhan on katto pään päällä! Iksu jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oma ehdotukseni olisi saada junnuun ensin yhteys !;)

   Poista
 2. Junnu kutsuu sennuja! :D haha ja essi kyl miuu saa yhteyden ooon vaa laiska vastaa näihi yhteydeottoihi xD haha sorry ;D mut juu PIANN!!

  VastaaPoista
 3. Zito on kyllä hienon näköinen koira! Jos nyt on samasta koirasta kyse, niin oltiin meidän lapinkoiran kanssa lenkillä Ziton ja A:n kanssa täällä perämettissä. :)

  VastaaPoista