keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Naapureihin tutustumista...


Siirretty vanhasta blogista 17.1.2012:Tuli tässä jo luultua ettei meidän Zito poika ei osaa tehdä mitää pahaa, mutta sitten Zito meni ja karkas naapuriin. Oltiin ihan tavallisesti riehumassa ja kesken leikin Ziton meni pusikkoon ja kordinaatio ei enää pätenytkää kun piti lähteä takasin oman pihan puolelle. Siellä se lökötteli naapurin pihassa ja vähän haisteli eikä kuullu kyllä yhtään mitään. Olihan se sitten pakko lähteä hakemaan hundea takasin kotiin suunnilleen kylpytakki päällä. eikä yhtään nolottanu Auts!!
Sisääsiisteydessä ollaan päästy jo todella hyviin tuloksiin eikä poikuli tee enää sisälle muuta kuin yöillä tai kun on yksin kotona pidemmään aikaa eikä kukaan pääse  viemään koiraa ulos  Muuten koira tottelee ja tulee luokse, istuu ja menee maahan (vaihtelevasti)  myös ulkona ellei ole löytyny jotain yli ihanaa hajua. On kyllä ihmetelty, miten noin pieni pentu tottelee noin hyvin!
Zito pääsi tänään vierailemaan naapuriin sisälle (ei sinne mihin karkasi) ja oli tykänny. Sieltä oli saanut matkaan paahtoleipää mikä oli kyllä nannaa!! Leikkiminen oli kuitenkin kaikista kivointa niinkuin muutenkin. Vinku lelut on osoittautuneet nro1. ,mutta kaikki retuuttamiseen kelpaava kyllä käy.

Zito on kasvanut ja huimasti. Saldo on 3,9kg ja n. 25 cm. Kasvaminen on näkynyt myös muussa. Poika on löytänyt äänensä ja epämääräinen mouruaminen on muuttunut pariksi haukahdukseksi! Eipä käytä ääntäänsä onneksi kuin leikkiessä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti