maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuosi 2011


Siirretty vanhasta blogista:
Kertaillaampa vuosi sitten tehtyjä tavoitteita:
  • TOKO: Alokasluokan liikkeet kuntoon
  • Agility: Alkeet-ryhmään pääsy
  • Näyttelyt: Ravaus kuntoon. Ulkomaille?!
  • MEJÄ: Pari kokeilua, kunhan lumet sulaa
  • Muut: Flyball-  ja rallykokeilu
TOKO: Toikoilu on jäänyt vain arkitokoiluksi, koska tokon tilalle on tullut, ei niin jäykkä ja iloisempi laji. Kuitenkin tavoite tuli täytettyä aika hyvin. Kaikki liikkeet on jotenkin hanskassa. Käännökset saisi olla tiivimpiä vasemmalle, muuten aika taidokkaita. Kisakentillä meitä ei tulla näkemään! En sano ikinä, mutta nyt näyttää siltä, että ollaan vaihdettu rallyyn!
AGILITY: Tämä tavoite ylitettiin aika roimasti! Päästiin alkeet-ryhmään ja sieltä siirryttiin syksyllä kisavalmiit-ryhmään. Kesän lopussa startattiin kaksi mölliä. Toinen 0-tulos!! ja toinen vähän vähemmän hyvin, liian pitkä rata nuorelle malttamattomalle koiralle... Ollaan kivasti kehitytty ja paljon on tullut uusia kuvioita ohjaukseen. Iloisin mielin jatketaan tietenkin reenejä!
NÄYTTELYT: Ravaus tuli laitettua kuntoon ja muutenkin näyttelykäyttäytyminen on hyvällä tolalla. Viime näyttelyssä arasteltiin maassa tutkimista, mutta pöydällä oltiin patsaana ja nätisti tänä vuonna. Näyttelyreeneissä käytiin aina kun vain järjestetiin ja yhdessä mätsärissä ja tulos pun4. Ulkomaille ei tietenkään lähdetty kun ei se vielä kannata. ANTAA KOIRAN ENSIN KEHITTYÄ KOKONAAN ENNEN KUIN TAVOITELLAAN JOTAIN SUUREMPAA.  Virallisten kehien tuloksista lisää näyttelytuloksissa! Suurta menestystä en odottanut, koska Zito on kovin hidas kehittymään ja hentonen muutenkin. Pariin näyttelyyn tuli ilmoitettua ja tuloksiin olen tyytyväinen!
MEJÄ: Kaksi kokeilua tuli. Eli tehtiin kaksi jälkeä. Ensimmäinen jälki tehtiin kesäpäivillä ja toisen tein lähimetsiin itsekseni. Ennen joulua saatiin hirvensorkkia odottamaan ensi kevättä.
MUUT: Flyball ei ole rantautunut vielä Hämeenlinnaan,mutta rallya kokeiltiin ensimmäisen kerran kesäpäivillä ja siitä sitten innostuttiin ja päästiin oman seuran alkeet-ryhmään. Syksy harjoiteltiin alkeita ja nyt alkeet ovat aika mahtavassa kunnossa, seuraamisesta haluan vielä tiiviimpää, vaikka hyvinhän se alkeisiin kelpaa. Rally on siis korvannut meidän tokoilun. Ollaan vähän tohelo koirakko, niin ei-niin-pikkutarkka laji sopii meille paremmin!
Olen hyvin tyytyväinen tähän vuoteen ja tavoitteet tuli täytettyä vähintääkin rimaan hipoen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti