maanantai 13. kesäkuuta 2011

Zito tykkää tästä

Siirretty vanhasta blogista:
Tänään oltiin agitreeneissä. Oltiin oikein ajoissa ja tein tavallista pidemmän alkulämpän, jotta Z osaisi keskittyä hyvin. Sidoin Ziton puuhun ja alettiin roudanmaan esteitä esiin. Zito on selvästi tajunnut pysyä hiljaa, vaikka kentällä tapahtuu jotain.
Aloitettiin omatoimisella treenillä. Tehtiin keppejä , putkea ja puomin kontaktia. Putkeen keskityttiin erityisesti ja saatiin nyt sekin “toimimaan”, vaikka putki olisi kuinka mutkalla. Puomin kontaktit onnistuu hienosti ja kouluttajan avustuksella otettiin koko puomi rauhassa, niin, että K piti pannasta kiinni. Rauhassa sana on Zitolle aivan vieras a puomikin piti suorittaa hullulla tohinalla. Taidetaan siis puomi jättää hautumaan, kunnes pojun kropan hallinta on sitä luokkaa, että uskaltaa puomille päästää. Ei se sieltä tippunut, mutta varmuuden vuoksi vain.
Uutena asiana oli neljän hypyn takaperin ketjuttaminen. Lähetin Ziton ensin vikan hypyn takaa a sitten tokavikan hypyn takaa ja jne. Hienosti onnistui, mutta Z väsyi tuosta harjoitteesta todella ja vein Ziton rauhoittumaan hetkeksi.
Enne kun päästiin pussille otettiin taas kerran keppejä molemmin puolin ja rengasta kerran lähettämällä. Sitten oli pussin vuoro ja pari kertaa kutsuin “kangasta”??!! raottaen ja kolmannella kerralla tultiin jo “kangas” suorana :D ! Eli kyllä tuo vaikka päin seinää juoksee lelun perään…LELUHULLU!?? ei kai :D :D
Äiti vei Zn sitten jäähdyttely lenkille ja itse jäin korjaamaan esteitä pois! Kouluttaja siinä sitten sanoi muistutukseksi, että kannattaa sitten opetella itse juoksemaan kovaa, koska tuosta tulee kuulemma nopia koira, mutta eiköhän aika moni muukin kooho ole :D Olen niin tyytyväinen taas koiraani ja nautin kun huomaan kuinka Zitosta huokuu innokkuus ja ilo. Sitä on siis oli katsella.
Zitolla alkaa 1v synttärit lähestyä ja ajattelin ostaa ei_niin_äijälle oikein äijämäiset pelastusliivit  ja hurtan monitoimitaluttimen agitreeneihin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti