maanantai 9. huhtikuuta 2012

Påsk

Meillä on viettetty rentoa pääsiäistä. Hyvää ruokaa ja yhdessä oloa. Z on päässyt 10 km lenkille joka aamu ja ollaankin saatu kommenttia ettei tuo jaksaisi kuulemma. Lenkin jälkeen ollaan vielä riehuttu pihassa kunnon rallit ja sisällä tuodaan lelua joka väliin. Tuo tarvitsee mahdottomasti aivotyötä ja liikuntaa ennen kuin väsähtää. Harmittaa kun talven treenit on nyt ohi, mutta onneksi on oma piha! Meillä odottaa kuistilla jo 12kpl keppejä pihakepittelyjä varten. Vielä kun tuo maa vapautuisi tuosta talvesta-.-

Olen huomannut ettei koirani omaa oikeastaan minkäännäköistä riistaviettiä. Metsässä kyllä mennään hajujen perässä ja uskalletaan lähteä  noin 300m etäisyydelle (nykyään). Onneksi on korvat mukana. Välillä metsästä löytyy jotain elävääkin joka saattaa pyrähtää lentoon, mutta tuo jätkä katsoo tyhmänä, saattaa pari spurtin elettä tehdä, mutta ei vaivaudu turhaan. Sama rusakoiden kanssa pellolla, niitä on turha jahdata kun ei niitä kiinni saa.

Asiasta kukkaruukkuun. Ziton kehitystä tässä seuratessa, olen huomannu ettei sitä kehitystä ole tapahtunut erityisesti.Ruoka ollaan vaihdettu nyt lähes kokonaan tälläiseen napuun Paino on 10,3kg (nojoo, 100g lisää painoa). Runko on vielä todella keskeneräinen ja niin kevyt. Turkki on omaan makuuni hyvä, vaikka vatsakarvoja tuo säästeleekin. Korvakorut ovat selvästi parhain piirre Zn ulkonäössä! Takapää on hiukan vahvistunut, mutta etupää on todella alikehittyny, suoraan sanottuna ilmaa! Niin ja etukulmaukset on olemattomat. Etupään vahvistaminen on nro one nyt, koska agilityssä vaaditaan vahvaa etupäätä. Fyssarille ois tarkoitus Zippeliinin nyt päästä, mutta katsotaan koska rahoittaja on samaa mieltä.
Pelkkää karvaaaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti