perjantai 6. huhtikuuta 2012

Talvihorroksessa


Ollaan oltu totaallisessa horroksessa tässä kuukauden päivät, reenejä on joko peruttu tai sitten olen joutunut töihin-.-! Onneksi maanantaina päästiin rallyn viimeisiin treeneihin. Tehtiin oikein mutkikas(ohjaajalle, ei koiralle) rata ja niin kivasti toimi hihnassa. Muuten ei oikein rohkeus koiralla riitä tekemiseen. Turvapiuha.Jätettiin yhteen kertaan radan tekeminen. Loppulenkkeilyt päästiin tekemään metsään, koska puoli seitsemältä oli vielä valoa tarjolla. Aivan ihanaa!
Z nauttii keväästä 2012


Eilen sitten oli myös viimeinen agilitykerta. Ihmetykseksi valmentaja oli aivan vieras, eikä mitään oltu ilmoitettu koutsin vaihdoksesta. Eipä se haitannut. Saatiin ihan uutta näkökulmaa treeneihin ja aivan loistavaa sellaista.

Vinkkiä sen kun tuli vaan ja meidän hommat alkoivat luistamaan oikein mahtavasti! Ziton mielestä ilman hihnaa oli todella hauskaa tehdä jopa Pekolan pelottavalla kummituslavalla. Sijaistoiminta epävarmuuden takia eli haistelu unohtui kivasti ja päästiin tositoimiin! I like it! Onhan tuo niin perkeleen epävarma vielä tehdessään, aina jokaisen esteen jälkeen varmistelee kymmeneen kertaan oikeaa suuntaa ja miettii uskaltaako tehdä seuravaa estettä.

 Onneksi ensi kesänä päästään reenamaan sitten koska vain tahdotaan, koska aion hankkia Keinumäen kentälle oman avaimen. Sitten päästään tekemään juuri sitä mitä pitää reenata enemmän eli kontaktit ja kepit.
Kesän odotusta vain ja toivottavasti riittäisi enemmän aikaa tälle "blogille" tulevaisuudessa.Kesä tulee, ehkä
Loppuun vielä mukavaa pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti