tiistai 16. lokakuuta 2012

Jumittaa

Ei ole tullut kirjoiteltua pitkään aikaan. Pidän periaatteena sitä, että jos ei ole mitään mitä kertoa, niin ei sitä sitten turhaankaan höpistä. Kesä tuli ja meni, syksykin alkaa taittua jo kohta talveksi. Eikä meille ole tapahtunut mitään. Kesällä treenattiin kerran viikkoon ohjautuissa agitreeneissä. Kehitystä nähtiin siihen heinäkuun puoleenväliin ja sitten rupesi jumittamaan. OIKEASTI! Treeneihin lähdettiin superhappynä ja kentänlaidalla ei pysytty housuissa. Radalla lähtölupaa odotettiin perinteisesti ja intoa oli ensimmäiset kolme estettä, mutta mitä sitten? Vaihtoehtoja on pari, joko totaallinen stoppi, vauhdin hidastaminen tai sitten Z tulee tökkimään jalkoihin. Aluksi syytin vain epäselkeää ohjausta ja koiran turhautumista, mutta sitten rupesin ynnäämään kuinka paljon Zitolla on liikunta lisääntynyt tänä kesänä ja kuinka sen laatu on muuttunut. Poikaparka taitaa siis kärsiä jonkin sortin jumeista, varsinkin takapää ja lavat on arkoja paikkoja ronkkia. Nyt sitten vain odotellaan fyssärille pääsyä ja lisätään hieronnat meidän treenikalenteriin.


Ja mitä kuulukaan meidän tavoitteisiin, niin ei olla starttaamassa tänä vuonna virallisissa, eikä mölleissä. Eikä hyvältä näytä talvenkaan suhteen treenaus, kun jäätiin ilman treenipaikkaa talveksi. Meidän seuralla on kaksi treenipaikkaa talvella, hevosmaneesi ja tanssilava. Oman allergian vuoksi en kyseiselle maneesille kykene menemään ja tanssilava ei vain toimi meillä treenipaikkana: aivan liian pieni ja liukas huopamatto, nounou! Viime talvena yritys oli kova treenata Pekolan lavalla, mutta siitä ei syntynyt mitään hyvää! Kertaakaan treenit eivät menneet putkeen, joko Z veti kunnon rähmingit tai jotain muuta tapahtui. Ja tässä suhteessa tuo jätkä ottaa nokkiinsa ja paineistu rankasti Pekolassa, eikä sitten lopputalvesta suostunut Pekolaan sisälle kuin pakosta (sylissä)!

 En tiedä ajattelenko liikaa, vai keksinkö pelkkiä tekosyitä, mutta nyt näyttää synkältä. Myös seuran vaihto on ollut mielessä, mutta mistä sitten uusi seura. Pitää vähän punnita eri vaihtoehtoja. Lempäälästä löytyy kuitenkin Best-In -areena, josta aion hankkia pari irtovuoroa talveksi. Kuitenkin ennen kun aletaan taas sähläämään agin puolella, niin aukaistaa poikaraukan paikat ja sitten jatketaan. Kaikista pahin vain on se, että intoa löytyisi ohjaalta vaikka muille jakaa, vaikka ei ehkä aina kuullostakkaan siltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti